AutohopperAfbeelding1.png

Een ruime of bus of verhuiswagen huren in Doetinchem!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij autoverhuur Autohopper Doetinchem voor een scherpe prijs een bestelbus? Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

 

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0314-346644

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Doetinchem aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land, en is no-nonsense autoverhuurder Die het mogelijk maakt voor iedereen om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 0314-346644

Waar vindt je ons? Kom je  uit Doetinchem, Didam, Ter Borg, Wehl of Gaanderen? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan Edisonstraat 5 in Doetinchem (Auto Mido, en Vakgarage Auto Mido).