Erkend_duurzaam.jpg

Vakgarage Auto MIDO Erkend Duurzaam Autobedrijf

Vakgarage Auto MIDO is goed op de hoogte van schone mobiliteit en denkt verder dan alleen de verkoop van schone auto's. Ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met energiezuinige materialen. Vakgarage Auto MIDO is een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf.

Het certificaat Erkend Duurzaam is het bewijs dat Vakgarage Auto MIDO maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelt in alle facetten van de bedrijfsvoering. Duurzaam Ondernemen vertaalt zich ook terug in een langdurige relatie met klanten, medewerkers, regionale leveranciers en betrokkenheid bij de maatschappij.

DUURZAAM BIJ VAKGARAGE AUTO MIDO

  • Schone en zuinige Mitsubishi modellen
  • Gebruik van stille en zuinige banden
  • Milieuvriendelijke afvoer van gebruikte materialen, smeermiddelen en andere onbruikbare materialen - Gebruik van groene energie. LED lampen in de showroom en waterbesparende toiletten
  • Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig.