VG_MIDO_2.jpg

Hartelijk welkom bij Vakgarage Auto MIDO

Wat kunt u eigenlijk van ons verwachten? Ons team staat garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Kortom: voor service en advies op topniveau. Om dat te bereiken, streven we naar maximale klanttevredenheid. En dat doen we op allerlei manieren. Zoals het bieden van iets extra's. Bijvoorbeeld het wassen van uw auto na elke onderhoudsbeurt.

Auto Mido staat voor kwaliteit. En daarin gaan we heel ver. Onze service moet perfect zijn, net als het onderhoud aan uw auto. Dat beloven we niet alleen, die verplichtingen hebben we ook vastgelegd in een officiële klantbelofte. Wat je belooft, moet je nakomen.

De flexibele, klantgerichte werkwijze draagt bij aan een hoge mate van klanttevredenheid. Naast verkoop van nieuwe auto's kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een zo 'goed als nieuwe' occasion.

Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor de uitvoering van periodieke onderhoudsbeurten en noodzakelijke reparaties, de jaarlijks terugkerende APK, het taxeren en repareren van schades en verkoop en montage van accessoires. Ook op het gebied van operationele en financiële leasing zijn wij uw gesprekspartner. Kortom: Vakgarage Auto Mido levert dienstverlening in de breedste zin van het woord!